Nieuw decennium, nieuwe naam! - Re-inmotion

Nieuw decennium, nieuwe naam!

27 januari 2023

2022 heeft mij aan het denken gezet. Precies 10 jaar na het overlijden van mijn partner, de vader van mijn kinderen. Al 10 jaar heb ik geleerd hoe ik van overleven, doorleven naar leven kon gaan. Met veel leerervaringen, die ik afgelopen jaren al in VitaalKlaar mocht doorgeven, het bedrijf dat ik opzette en wat in 2011 begon met buitentrainingen en leefstijlcoaching. Maar dat werd na 5 jaar verliesbegeleiding…

De naam paste niet meer, daarom ga ik vanaf 2023 door met Re-inmotion. Een naam die aangeeft hoe belangrijk het is om emoties na een verlies in beweging te brengen, en ze uiteindelijk om te vormen naar een positieve ontwikkeling: weer terug naar werk, ander werk of ‘gewoon’ weer leven!

Met Re-inmotion geef ik een nieuwe naam aan een nieuw decennium in mijn eigen leven. En mijn bedrijf. Dat van het doorgeven van mijn ervaringen met verlies, re-integratie en opnieuw zin en betekenis geven aan het leven. Ik weet als geen ander hoe belangrijk is het om aandacht en begeleiding te geven aan medewerkers in de rouw. Vooral aandacht van (ervarings)deskundigen die weten wat zij doormaken. En die daarbij hun leidinggevenden kunnen begeleiden.

10 jaar, de cirkel is rond. En de missie blijft. Neem je een kijkje?  www.reinmotion.nl